Over ons

Uzuyo wil iedereen helpen vindbaar te zijn op het internet. Volgens ons creëer je met online aanwezigheid kansen. Uzuyo creëert deze kansen speciaal voor jou, je bedrijf of non-profit organisatie door een website te bouwen die helemaal bij je aansluit of door je bestaande website te verbeteren. Daarnaast bieden wij ook zoekmachine optimalisatie (SEO) aan waardoor jouw website beter vindbaar wordt.

Uzuyo is opgericht door Niels Tukker, door zijn jaren ervaring in de online wereld werd hij vaak aangesproken of hij toevallig tips of connecties had die een website of SEO konden toepassen. Uit deze vragen groeide langzaam het idee om een bedrijfje te starten die deze vragen konden beantwoorden. In 2016 was het zover, Uzuyo werd opgericht en is sindsdien actief als website bouwer en zoekmachine marketing (SEO optimalisatie).

De Uzuyo filosofie is dat we niemand ontmoedigen het zelf te doen. De basis moet alleen goed zijn. En juist die basis willen wij verzorgen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!